PS3-ON a 80710A06 hibakódot kaptam és nem csatlakozik a Playstaton Networkre. Mi jelent ez a hibakód és mit kell tennem a probléma megoldásához?
Figyelt kérdés
Több mint 3 éve megvan és nem volt eddig semmi probléma vele. A net kapcsolat tökéletesen működik.2011. ápr. 21. 19:08
1/12 anonim válasza:
Nálam is ez van, állítólag csak frissítenek, de valahol azt írták, hogy hackerek műve.
2/12 anonim válasza:
Baszus ez az igazi kockaság!Egy kis ideig nincsen PSN és már pánikba van!
Amúgy nálam sincs PSN és én is azt hallotam hogy vagy hackerek vagy karbantartás van!
3/12 anonim válasza:
Egy kis ideje? Több mint egy napja nincs! Olyat is olvastam, hogy húsvétra magyar store-t csinálnak, de nekem ez elég valószín?tlennek t?nik.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pánik azért nincs, csak nekem még soha nem volt ilyen problémám és nem tudtam, hogy egyéni v. mások is szenvednek ezzel.
2011. ápr. 22. 08:14
5/12 anonim válasza:
Magyar Store sosem lesz, vagy ha lesz is, soká, és az miatt nem állna le az US meg EU PSN.
6/12 anonim válasza:
Szerintetek meddig tart ez? Tegnap délelött óta ez van. de most konkrétan mi ez: csak frissités? És mi van a PSNStore-val? Lessz valami belolle?
7/12 anonim válasza:
Állítólag valami újítás is jön, nem csak leállították.
Store-ra meg nem kell várni: NEM LESZ, főleg nem a közeljövőben.
De amúgy minek magyar Store?
Tökre megvagyok én az UK-val is, 7200-ért vettem 25 fontos kártyát, míg google szerint a 25 font lenne ~7500.
Tehát még jobban is jártam, de ha 0-ba lennék akkor is ugyanúgy kényelmes megoldás ez a feltöltőkártyás cucc.
8/12 anonim válasza:
9/12 Fegyvernepper87 válasza:
ja majd pünkösd vasárnapján!!! :D
10/12 anonim válasza:
Sony szerint még egy hétig nem lesz psn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!