Szeretnék venni fejhallgatót elérhető áron. Nem itthoni felhasználásra, hanem biciklizéshez (BMX), szóval jó lenne ha nem hagynám el minden tekerés útán. Mit ajánlotok (többi lent)?
Figyelt kérdés
Max 10 000Ft-ot tudok rá költeni, cserébe szeretném hogy jól szóljon (jó basszus meg stb...), és jó lenne ha bírná a strapát is (nem dobálásra gondolok, hanem kereteken belül:) ), kérnék véleményeket, kinek mi vált be, szerinte mi a jó, mit kell nézni esetleg stb... Hogy is van ez, és mik felelnének meg az elvárásaimnak?2011. ápr. 17. 22:20
1/1 anonim válasza:
Ha szóval,amit bmx-ezére ajánlanék az biztos hogy nem fejhallgatót, hanem fülhallgatót, abból is gumós végűt ajánlok, mert az nem esik ki, és az tolja a legjobban a basszust. Nekem specialegy 5000 Ft-os Philips van ami nagyon durván szól. Én szerintem ha jó fülhallgotót szeretnél menj be a Média Markt ba és válogass a 4000-10000 Ft gumós végű közöttiekből...;) Ja és ha tényleg a leges-leges legjobbat szeretnéd akkor tutira gumós végű Senheisser-t vennék... Ha ügyes vagy kifosz 10ért egyet, de álltalában 13-14e szokott lenni.
Sok szerencsét a vásárláshoz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!