Vegyek PSP Go-t vagy ne?

Figyelt kérdés
heló! azt szeretném kérdezni hogy szerintetek megérné egy PSP GO-t venni, mert nagyon tetszik és szerintem jobb mint a többi PSP de ezt sokan nem így gondolják. lécci segítsetek!
2011. ápr. 16. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
jövő év elején jön az ngp, én nem vennék már psp-t, akkor inkább egy jobb mobilt (azt se, mert már van)
2011. ápr. 16. 13:49
 2/10 anonim válasza:
Nekem mindegy ha akarsz venni 1-et akkor Nézd meg 1.- nek az árát! 2.-dik ha neked tetszik az ára vedd meg ha pedig nem akkor ne vedd meg!!Ennyi!!(y)
2011. ápr. 16. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:

PSP Go rosszabb, mint a sima, és drágább, csak jól néz ki.

Persze azon is lehet játszani, de nem éri meg azt a +10-20 ezret.

És ahogy az első is írta, én sem vennék már PSP-t, amikor nyakunkon az NGP, ami állítólag nem is lesz olyan drága (bár ez szerintem kamu, Sony termékek megjelenés napján, meg néha még rá 1 évre is nagyon sok).

2011. ápr. 16. 17:51
 4/10 anonim válasza:
nem jobb mint a többi psp, legfeljebb csak kinézetre. sztem inkább simát vegyél, az ngp úgyis egy év múlva jön ki. megin egy év míg lemegy az ára, addig meg ellennél a psp-ddel.
2011. ápr. 16. 18:36
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :)
2011. ápr. 20. 16:35
 6/10 Csicsek Zoltán ***** válasza:

[link]

szerintem ez alapján te is leszűrted hogy ne vegyél inkább vegyál egy simát(psp 3000)

2011. ápr. 20. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem kinézetre is rosszabb...max abban jobb, hogy kisebb és könnyebb hordozni, de a simán játszani is jobb, mert sokkal nagyobb a kijelzője. A go szerintem hülyeség.
2011. ápr. 20. 18:58
 8/10 anonim válasza:
Ne vegyél a régebbiek jobbak meg ha te ki akarod csipeltetni akkor csak a régit tudod.
2011. ápr. 25. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Elozo

Egy kicsit le vagy maradva, mert mar vagy fel eve lehet a Go-t is flashelni.

Ettol fuggetlenul szar a Go

2011. ápr. 25. 22:31
 10/10 anonim válasza:
Drágább a flashelés és le maradva... Ezt kétlem mert nem rég lehetett fél éve nagyon nem lehetett pár hónapja.Na vissza a kérdéshez sztem PSP 2000 vegyél.
2011. ápr. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!