Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fejhallgató vásárlása előtt...

Fejhallgató vásárlása előtt állok, de nem tudok választani. Konkrétak 3 lehetőség van: 1: Sennheiser PXC 450 2: Sharkoon X-Tatic Digital (3. verzió) 3: Logitech G35 (ebben a hónapban fog megjelenni) Melyik legyen?

Figyelt kérdés

A Sennheiser elég drágácska, viszont minőségi darab külső-zaj csökkentéssel, a Sharkoon árban kb fele, viszont dolby 5.1 (kérdés, hogy ez mennyire működik egy fülesben) A logitech pedig még meg sem jelent, de az 7.1...

Melyik legyen és mik az érvek? Mind a 3 füles kipróbálására sajna semmi lehetőségem. :(

2009. márc. 3. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Sennheiser, vagy AKG K-44 vagy AKG K-55.
2009. márc. 3. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Márpedig én azt mondom, kipróbálás nélkül nagy vakugrás fejhallgatót venni, nem csak a hangzása miatt, hanem mert feltéve óriási különbségek vannak komfortra, súlyra, fejformához igazodásra tekintettel
2009. márc. 3. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
sennheiser Nézz meg egy 5.1 esrendszert ha azt bele rakják egy fülesbe akkor fénykardot is csinálnak.
2009. márc. 3. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Mire kell? Mert ha otthon zenét hallgatni, akkor fölösleges a zajelnyomás. Ebben az esetben Sennheiser HD 595. 36 ezer az ára, és sokkal jobban szól, mint a PXC 450.
2009. márc. 3. 23:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Elsősorban számítógéppel használnám, zenehallgatásra és játékra. A HD 595 kilőve, mert nyílt rendszerű. :(

A Sharkoonra az 5.1 miatt gondoltam, de nem tudom mennyire éri meg rizikózni vele, hiszen egy Sennheiser az biztos minőség lenne...

2009. márc. 4. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
g35öm van nagyon jó :D
2010. aug. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!