Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rendszert hogy lehet újrarakni...

Rendszert hogy lehet újrarakni egy 7 éves gépen?

Figyelt kérdés
Van egy megközelítőleg 7 éves gépünk, és újra szeretnénk rakni a rendszert rajta, csak az a probléma, hogy a meghajtó nem működik, és a gugléban nem találtam olyat amivel megoldhatnám, mert csak win7-re volt találat. Szerintetek pendrive-on meg tudom oldani? Vagy valaki tud megoldást rá? Fárasztó dolgokkal kiméljetek!
2011. ápr. 16. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is nézd meg, hogy a BIOS-ban lehet-e pendrive-ról bootolni! Aztán a netről le tudsz tölteni pendrive-ra telepíthető rendszert. Egyébként nem érné meg egy használt DVD, vagy CD-lejátszót venni?
2011. ápr. 16. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:

megoldható elég egyszerűen, itt egy link:

[link]

angolul van, remélem az nem nagy gond. Google translator elég jó segítség tud lenni a forditásban.

2011. ápr. 16. 10:18
 3/4 legendavagyok01 ***** válasza:

Szerintem sem ártana egy használt (vagy új) cd/dvd, itt pl.:

[link]

cd-rom: 599 Ft

cd-író:999 Ft

dvd-olvasó: 1500 Ft

2011. ápr. 16. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, az angolos link jólett, még forditgatom, amugy meg muszáj lesz vennem egy lejátszót, mert sok idő el megy vele mig rájövök mit hogy oldhatok meg, csak az a baj, hogy a két kezemen nem tudnám megszámolni hány dvd cd - irót vettünk hozzá, valahogy mindig szerencsétlenek vagyunk ezen a téren!
2011. ápr. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!