Melyik fényképezőgépet válasszam?
Szia! Köszönöm, hogy írtál. Valóban jó véleményeket lehet olvasni erről a Canon fényképezőgépről. Lehet, hogy emellett döntünk. :) Bár nem akartunk elemes gépet venni, rossz tapasztalataink voltak ilyen téren. Egy Sanyo töltőt/akkut használtunk, de nem töltötte fel jól az elemeket. Úgy tűnik, hogy az elemekkel lehetett a gond, mert most vettünk hozzá 2 db más fajta elemet, és azokat szépen feltölti. Te milyen tölthető elemet használsz? Lehet, hogy erre is be kell ruháznunk.
Egyébként valaki azt írta erről a gépről, hogy zárt helyen, lakásban nem készít szép képeket. 2 GB-os SD kártyával el lehet indulni (ilyenünk van ugyanis)? Köszönöm, ha válaszolsz! Minden jót!
Ha már canon sx130, akkor talán érdemes megemlíteni a Fujifilm finepix S1800-at is. Szerintem ebben az árkategóriában ez két gép a legjobb! Mind a kettőnek van előnye és hátránya, kompromisszumot kell kötni (dönts saját belátásod szerint). Amit én tuti nem vennék még ebben a kategóriába az a Kodak easyshare z981. Bár adatai alapján a legjobb, a vele készült képek borzalmasak...
Egy 2Gb-os kártya szerintem elég lesz neki kezdésnek, ha esetleg úgy érzed, hogy többre van szükséged, beruházhatsz egy nagyobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!