Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ezt meg hogyan? (Bővebben lent)

Ezt meg hogyan? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
NOD 32 vírusírtót használok, egyik nap lefuttattam rajta egy sima víruskeresést és kiadott egy Trójai vírust, rögtön karanténba helyeztem és pár perc múlva végzett a kereső. Megnéztem a karantént, látom berakta. OK. Utána futtattam rajta mégegyszer egy víruskeresést és megint kiadta a Trójait, és ez így ment tovább, most már 4db Trójai van a karanténba, és ahányszor víruskeresés van kiadja ugyanezt... Ötletek?
2011. ápr. 16. 09:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is töröld a karanténba helyezett vírust, aztán indítsd újra a gépet! Ha még mindig kiírja a trójait, akkor valószínűleg a memóriában van. A vírusirtó nem végez pár perc alatt a víruskereséssel. Teljeskörű vizsgálatot kell vele végeztetned! Ha azt kéri a program, hogy indítsd újra a számítógépet, akkor tedd azt!
2011. ápr. 16. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!