Hogy hívják azt a kis iPod szerűséget amire könyvet lehet tölteni és arról lehet olvasni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg elérhető áron2011. ápr. 14. 19:00
1/7 anonim válasza:
iPad. Mi számít neked elérhető árnak?
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
e-book olvasó, pl. Kindle. Elérhető áron egyébként a legtöbb (felesleges) kütyühöz hasonlóan nem igazán kapni ilyesmit, 20.000 ezer forintnál kezdődnek a leggagyibbak is, abból meg már egy egész könyvtárat vesz az ember. Csak akkor éri meg ha tudsz pl. Amazonról könyvet venni (esetleg valahonnan nagy mennyiségben könyvesboltokban talán nem is kapható olvasnivalót letölteni).
4/7 A kérdező kommentje:
jaj, nem iPadrta gondoltam. csak olvasni lehet rajta, és mást nem tud. egyszer a vonaton láttam egy pasi kezében, de nem iPad volt
2011. ápr. 14. 19:07
5/7 anonim válasza:
Szerintem várj vele. Eljön az idő, amikor a hagyományos könyveket felváltják ezek a kütyük, de szerintem nyugaton is még 10-15 év kell ehhez. Akkor viszont nagyon olcsón megkapod. Persze egy iPad nemcsak könyvolvasásra jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen erre az e-book-ra gondoltam :) Köszönöm a válaszokat. És van olyan oldal ahonnan ingyen le tudom tölteni a mostani ismertebb/sikeresebb könyveket magyarul? Krimire meg fantasyra gondoltam... Mert ha nincs akkor nem veszek
2011. ápr. 14. 19:11
7/7 anonim válasza:
igazából google vagy torrent oldalak segítenek, én eddig nem nagyon találtam olyan könyvet amit nem bírtam letölteni valahonnan. Kindle 3 egyébként egy elég pöpec olvasó, 32ezerből postával házhoz viszik én imádom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!