Mi a véleményetek az "E-cigiről"?
Figyelt kérdés
jókat hallottam róla és tudnék szerezni elég barátiba egyet
eléggé elgondolkodtam h veszek egyet !
NE JÖJJETEK AZZAL H TEGYEM LE (ÉN DOLGOM)!!
2011. ápr. 12. 19:53
1/4 anonim 

válasza:

Tessék az elsőre a vendégem vagy:
()__________))))____)
2/4 anonim válasza:
Az E-cigi sztem fantasztikus találmány, ami főleg azoknak jó, akiknek a cigizés inkább a "szertartása" miatt élvezetes, és aki inkább szívesen leszokna. Én is csak olvastam róla, de roppantul tetszik - amúgy magam nem cigizek.
3/4 anonim válasza:
Ismerősömnek van, ő pozitívan beszélt róla és én is kipróbáltam amikor elhozta. Olyan szaga volt a füstnek, mint egy agyon használt férfimodóénak, és nem tudom a szagtól-e vagy a hatásától, de olyan hányingerem volt... Nagyon nem esett jól... Nem azért mert nem cigizek, dohányzom sajnos, de szerintem előbb próbáld ki ha van rá módod. ELég idétlenül éreztem magam, hogy egy gombot nyomkodok cigizés közben...
4/4 A kérdező kommentje:
amit én tudnék nem kell nyomni semmit ha szívod akk kapcsol be
már próbáltam és nekem tetszett!!:D
köszönöm a válasziakat én 3 éve szívom de volt nap mikor nem is kívántam csak egyszerűen a füstm a szív kifúj érzés ami hiányzik :) és itt meglenne (olcsóbban ) :D
2011. ápr. 12. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!