Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meddig tudok ellenni a naruto...

Meddig tudok ellenni a naruto ultimate storm 2-vel?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy meddig lehet játszani a naruto ultimate storm 2-vel mert most szertnék xbox360-t venni és azt venném hozzá és kb 1 hónap mire birok másikat veni adig elleszek avval??
2011. ápr. 10. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez sok mindentöl függ!

Én 1 hete vettem (PS3), tegnap vittem ki úgy, hogy átlagban napi 1,5 órát toltam és csak a Story módot, tehát a mellékküldiket nem!

Viszont még hiányzik 4-5 karakter + egy Sasuke-val kapcsolatos történeti szálat nem toltam ki (valószínüleg még pár karakter abból hiányzik) + elkezdem a mellékküldiket + elkezdem a Free Battle-t és az Online Battle-t is!

Szóval még én sem végeztem! :D

Amúgy azt javaslom, hogy vidd ki legalább 2x, egyszer az angol, utána japán szinkronnal - hatalmas! ;)

2011. ápr. 10. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!!:D
2011. ápr. 10. 21:01
 3/4 anonim válasza:
Amíg le nem játszod :D
2011. ápr. 16. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
pfff!!de szeretem az ilyen vicces embereket!
2011. ápr. 16. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!