Miért olyan olcsóak az ebay-en a cuccok? Pl. Egy digi gép itthon 26e, ha átszámítjuk, akkor ott 16e. Miért? Megéri onnan rendelni, mármint mennyire kockázatos?
Kezdem a végén: az ebay pár hónapja (talán) a legbiztonságosabb ilyen portál. Ha Paypalos fizetést kérnek akkor 100%, hogy nem vernek át, mert a PP inkább a vásárlót védi. Az meg, hogy miért ilyen olcsó... azért mert ott ahol az illető kereskedő lakik már rég kifejlődött egy egészséges piacgazdaság.
Nekem már több, mint 300 vásárlásom van a bay-en és eddig egyszer sem vertek át, szóval nyugodt szívvel tudom ajánlani de vigyázz, mert a vámosok nagyon szemfülesek ám és lehet amit megtakarítasz a vételi árnál, azt levámolják rajtad.
én is ebayen szoktam vasarolni, es csupa jot tudok mondani.
amugy azert is olcsobb nehany dolog, mert nagyker aron aruljak oket, diszkontaron, van ami meg hasznalt, stb.
:)
es a kinalat is nagy
arra vigyazz, hogy elektromos eszkozoknel mas konnektor kell amerikaban es angliaban.
A www.alibaba.com
on még olcsóbbak mert ott többnyire a gyárból tudsz vásárolni viszont ott legalább 10 darabot kell venni de olyan termék is van ami csak konténerre megy...
Kína ebben is lenyomja Amerikát...
Egy pár élelmiszer összetevőt raklapszámra??
Valaki??
Jó étvágyat!!!!!
Azért olcsóbb kint mert itthon rárakják a vámot a 25% áfát és a kereskedőnek is valamiből fizetnie kell a TB jét és az adóit mivel az kötelező és határidős mindenkinek
Az garantáltan befolyig az államnak de a kereskedő nyeresége pedig már csak hiú ábránd maradhat ezek mellett...
Így az a kereskedő amelyik biztosra akar menni és nem akar éhenhalni legalább 3x anyniért kell adja a terméket mint amennyibe kint kerül...
Persze a kapzsibbak akár 10x annyiért is adják...
Hát kb ezért olcsóbb kint többnyire minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!