Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért olyan olcsóak az ebay-en...

Miért olyan olcsóak az ebay-en a cuccok? Pl. Egy digi gép itthon 26e, ha átszámítjuk, akkor ott 16e. Miért? Megéri onnan rendelni, mármint mennyire kockázatos?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert még ennél is kisebb az értéke például annak a fényképezőgépnek. A többi mind a kereskedők haszna lesz.
2009. márc. 1. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem a végén: az ebay pár hónapja (talán) a legbiztonságosabb ilyen portál. Ha Paypalos fizetést kérnek akkor 100%, hogy nem vernek át, mert a PP inkább a vásárlót védi. Az meg, hogy miért ilyen olcsó... azért mert ott ahol az illető kereskedő lakik már rég kifejlődött egy egészséges piacgazdaság.

Nekem már több, mint 300 vásárlásom van a bay-en és eddig egyszer sem vertek át, szóval nyugodt szívvel tudom ajánlani de vigyázz, mert a vámosok nagyon szemfülesek ám és lehet amit megtakarítasz a vételi árnál, azt levámolják rajtad.

2009. márc. 1. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi, hogy ide írom, de nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem: még sose vásároltam ebayen, és az érdekelne, hogy mennyi idő amíg ideér, és mennyi a posta és egyéb költség? Kinéztem magamnak 15 dollárért egy wireless billentyűzetet egérrel...
2009. márc. 1. 17:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor lekéred, hogy számolja ki neked a postaköltséget ott kiírja hány nap a nemzetközi szállítás. Ha meg nem akkor előkapni az angolnyelv tudást és mailben megkérdezni az eladótól.
2009. márc. 1. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Oké, köszönöm a választ... :)
2009. márc. 1. 17:51
 6/11 anonim válasza:
100%
ha nem amerikai e-bay-t nezel, hanem mondjuk nemetet, akkor olcsobb a szallitas is, hamarabb is nalad van. Amugy teljesen megbizhato. En egyszer egy polot vettem, de volt rajta valami folt, ami nem jött ki belöle, es az e-bay ügyfelszolgalaton (nem tudom, hogy hogy hivjak ezt :) ) siman vissza lehetett csinalni, ergo valamilyen szintü garanciat vallalnak az egeszert. Mondjuk en is PP kartyaval vasarolok...
2009. márc. 1. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én is ebayen szoktam vasarolni, es csupa jot tudok mondani.

amugy azert is olcsobb nehany dolog, mert nagyker aron aruljak oket, diszkontaron, van ami meg hasznalt, stb.

:)

es a kinalat is nagy

arra vigyazz, hogy elektromos eszkozoknel mas konnektor kell amerikaban es angliaban.

2009. márc. 4. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:

A www.alibaba.com

on még olcsóbbak mert ott többnyire a gyárból tudsz vásárolni viszont ott legalább 10 darabot kell venni de olyan termék is van ami csak konténerre megy...

2009. aug. 14. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Kína ebben is lenyomja Amerikát...

Egy pár élelmiszer összetevőt raklapszámra??

Valaki??

[link]

Jó étvágyat!!!!!

2009. aug. 14. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért olcsóbb kint mert itthon rárakják a vámot a 25% áfát és a kereskedőnek is valamiből fizetnie kell a TB jét és az adóit mivel az kötelező és határidős mindenkinek

Az garantáltan befolyig az államnak de a kereskedő nyeresége pedig már csak hiú ábránd maradhat ezek mellett...

Így az a kereskedő amelyik biztosra akar menni és nem akar éhenhalni legalább 3x anyniért kell adja a terméket mint amennyibe kint kerül...

Persze a kapzsibbak akár 10x annyiért is adják...

Hát kb ezért olcsóbb kint többnyire minden..

2009. okt. 10. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!