Nikon D5000 kezdésnek?

Figyelt kérdés
Néztem róla videót olvastam teszteket de nem tetszett, hogy lassú a fókusz.Táj képeket is csinálnék természetesen de nekem olyasmi kellene, hogy 1 ugrató bicajost letudjak kapni vagy 1 gyors autót rally stb.Nem lenne gond a fényképezőnek az a hosszú fókusz idő?Nem lennének homályosak a képek?Csak a fényképezés része érdekel a videó annyira nem.Esetleg tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában valami jót vagy inkább még gyűjtögessek valami profibbra? Előre is köszönöm...
2011. ápr. 9. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Valamit te nagyon roszul nézhettél. Ne alap sz*r kitobival párosítsd hanem egy normális ultrahang meghajtásos obival, és majd szád táltod a sebesség láttán...

A gép csak egy dolog, a kép nagyrésze az obin múlik.

Ugró bicajoshoz v kocsihoz meg kis záridő kell(min. 1/1000)

2011. ápr. 9. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó a D5000. csak kell a sporthoz az AF-S objektív...
2011. ápr. 9. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
ezen ha jól látom AF-S van azonban ez kitben van. [link]
2011. ápr. 9. 23:09
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor most jó amit kitben adnak vagy nem? :)
2011. ápr. 10. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem egy nagy sztár. de alapfelhasználásra szerintem nagyon jó.

Sportra kell valami hosszú, aminek 200-300 körül van a vége.

2011. ápr. 10. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs, most nézem, jó a kit. Kezdő fotósként sokáig elleszel vele.
2011. ápr. 10. 22:42
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ez esetben nem sokára veszek egyet és csinálok nagyon jó képeket:D
2011. ápr. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!