Canon PowerShot A1200 fényképezőgépről mi a véleményetek?
Esetleg hasonló árban más, jobb javaslat?
Előre is köszi!
Köszi! Az SX120-at épp most találtam meg 37 800-ért, ami határeset. Nem akartam többet költeni 30-nál, de akkor meggondolom. Egyébként még nem volt a kezemben egyik sem, most szeretnék választani.
Más vélemény, javaslat?
Itt nézem a két gépet:
Igazán nagy különbséget nem is látok a kettő között. Lehet, hogy maradok az A1200-nál? Sűrűn úgysem használom, képminőségben talán nincs nagy különbség, és 10e HUF nekem azért számít. Vagy nagyon mellényúlok?
azt kell eldöntened, hogy ha meglesz a gép mennyire fogsz (illetve most mennyire visz rá a lélek) fotózni.
ha zsebbe akarod dobni, gyorsan előkapni, pár egyszerű, nem túl látványos képet csinálni, mondjuk ez elég baráti összejövetelekre. viszont, ha szeretnél elmenni egyedül sétálni egyet a természetbe, szereted a fényeket, a színeket és nem akarsz PS-ben szórakozni (esetleg nem is értesz hozzá), akkor mindenképp az sx120-ast vedd meg. Neked kell eldöntened végül is :)
Én most megyek edigitalba megfogdosni, eddig aludtam, muszáj volt végig gondolni :D
Értem, köszi!
"..nem túl látványos képet csinálni.." Ennyire azért nem lehet vacak az A sorozat. De amúgy értem amit mondasz, meggondolom. Köszönöm!
Asszem megnézem az A1200-at, az legalább olcsóbb.
Köszönöm a segítséget, mennek a zöld pacsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!