Mi a MineCraftos Herobrine története?
Herobrine már nem létezik mert meghalt, de a Minecraftban benne van, meg is lehet idézni multiplayerben. Rakj le egy mohás követ építsd körbe arannyal, a mohás kő tetejére rakj gy alvilági követ, majd a mohás kő oldával érintkező aranyblokkokra rakj egy-egy redstone fáklyát. Ha végeztél várd meg amíg este lesz és gyújtsd meg az alvilági köve, és Herobrine megjelenik ( bár elég valószínű, hogy megpróbál megölni).
Megidézés nélkül is van, leszedi a fák lombját 2x2-es alagutakat nyit, lop a ládákból, piramisokat épít meg néha figyel és eltűnik.
Herobrine-nak többféle legendája is van:
Egy cikk szerint egy játékos békésen játszadozott a Minecraft mentésén, amikor is megpillantott egy olyan karaktert, mint az alap játékos, csak a szeme fehér volt. Ellenőrizte, hogy többjátékosban játszik-e, de nem így volt. Egyjátékosban játszott. Mivel a számítógépe elég rossz volt, ezért a ködbeállításai mindig a minimumon voltak, szóval teljesen ködös játékban játszott. Közelebb ment, ahhoz a valamihez, és hirtelen a ködben eltűnt. Nyitott egy új témát egy internetes fórumon, leírva ezeket a dolgokat. 5 perc múlva törölték a fórumtémát. Miután törölték, megírta újra. Megint törölték. Utánajárt ki törölte a fórumtémát. Egy "Herobrine" nevű fióktulajdonos volt. Rákattintott a nevére,hogy,ugye megnézze az adatlapját: 404 error – Soha nem volt olyan felhasználó. Ezután Notchnak írt egy emailt, hogy ki vagy mi az a Herobrine. Notch pár napon belül válaszolt: Az öcsém volt, de már nincs köztünk.
Itt egy másik:
Notch-ot sokan a Minecraft istenének nevezik. Megteremtette az éghajlati övezeteket, állatokat. Mivel kellet valaki, aki lakja ezt a világot, megteremtett egy embert de neki nem volt lelke. Háborút indított, zombikat, csontvázakat hozott létre, ezért Notch növényeket keltett életre (így lett ugye a kúszónövény, vagyis a creeper) Ezután az alvilágba száműzte Herobrine-t. A malacemberek még békések voltak, és a szellemek, őrlángok, magmakockák még nem léteztek, amikor Herobrine az alvilágban is háborút indított. Notch később megteremtette a normális embert akinek már volt lelke, és tisztelte teremtőjét. Notch megbízta az embert, hogy menjen az alvilágba és ölje meg Herobrine-t. Az ember engedelmeskedett és nagy csatározás után végre legyőzte. Notch ezért megjutalmazta hatalmas erőkkel, és így jött létre a kreatív mód.
De persze még számtalan ilyen történet létezik.
Na de te faszi.....Nem azért kell idelátogatni az oldalra hogy okoskodj hogy nincs Herobrine,nem létezik,nincs is stb.
Amúgy de van,mert én és egy haverom találkoztunk vele.Békésen éltünk a házunkban,amit én építettem.Redstonos automata ház volt és elaludtt a lámpa.Kimentünk a vezérlőközponti parancsblokkokhoz,de magától kiütődött.Utána megfordultam és ott volt.
Hány éves vagy? -.-"
Adminok szórakoznak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!