Miért esik ki az agybadugós fülhallgató séta közben?
Figyelt kérdés
Most vettem először egy "agybadugós" fülhallgatót, nem a legolcsóbbat, de séta közben mindig kiesik a fülemből (próbáltam mind a 3 méretű szilikonbetétet). Én rakom rosszul a fülembe szerintetek, vagy a fülem nyomorék, így alkalmatlan vagyok a többi agybadugós fülhallgató használatára is?2011. ápr. 6. 16:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem a fülhallgatóval van a gond, nekem Nintendo DSi XL kiadású van(igaz a Nintendo-n is használom:D) és nekem is folyton kiesik.Szerintem ez a füleseknek hibája:S Vagy jól be kell tenni, de akkor meg már megfájdul a fülem:D
2/6 A kérdező kommentje:
csak érted, azért hogyha most visszamegyek a media marktba kicseréltetni, akkor a másik amit választok az egy másféle agybadugós legyen, vagy inkább maradjak a hagyományosnál? mert am ez a fajta k*rva jól szól !
2011. ápr. 6. 16:38
3/6 anonim válasza:
Hát, nos nem tudom.Szerintem inkább egy olyat kell megkérdezni, aki ebben a témában profi.De az agybadugósnál az a jobb, hogy jól szűri a háttérzajt, szóval szerintem nem tudom:D:S
4/6 anonim válasza:
Cseréld ki a gumi részét egy kisebb/nagyobbra (adniuk kellett hozzá alapból).
Nekem is ez volt a gondom amikor elsőnek volt agybadughatós fülhallgatóm, aztán kicseréltem a legkisebb gumisra, és futás közben sem esett ki.
5/6 anonim válasza:
nekem sose esett ki a fülemből, pedig a legkisebb gumit raktam rá (a nagyobbak bele se fértek a fülembe). a rendes nem agybadugós esik ki mindig de már nagyon idegesít. ha csak buszon ülve hallgatom a zenét akkoris
6/6 anonim válasza:
Le kell szedni a gumi részt.. -.-"
Az én fülem kicsi ahhoz, hogy ilyet hazsnáljak, s rendes fülgyulladást is kaptam tőle, ameddig rajta volt a gumi. Mikor leszedtem, töbet nem esett ki, s a fülemnek se lett semmi baja. Ja, a dolog hátránya csak annyi, hogy minimum hetente tisztogatni kell egy kicsit (értsd: max egy perc) a résekbe ragadt trutymótól (pedig tiszta a fülem, mint a patyolat).. de egyébként semmi gond nincs vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!