JVC GR-DVL 150 kamerámhoz milyen programot töltsek le, amivel digitalizálni tudom?
Bár a videótechnikához nem nagyon értek, de a dv elméletileg digitális, vagyis nem kell analóg-digitális átalakítás (mondjuk tunerrel).
A kamerádon elvileg van firewire (IEEE 1394) csatlakozó. Ha szerencséd van, az alaplapodon is, és akkor csak firewire kábel kell és akár a Movie Makerrel is lehet dolgozni.
De kíváncsi lennék, milyen kimenetek vannak a kamerán?
Ha pont ilyen [link] a kamerád,akkor a következő kimenetei vannak:
DV Output (IEEE 1394 compliant) ezt hívják ált. firewire-nek
Digital Still Output
J-Terminal
S-Video Output
A/V Output
Szia!!!
Igen, az van :))))). Hú, de boldoggá tettél :D:D. Közben a használati utasítást pont azon az oldalon sikerült kinyitnom, ahol fel van tüntetve az, hogy hogyan lehet a kamerát szgépre csatlakoztatni :D:D. Nem néztem ezt az oldalt, most sok időm nem volt, de már régóta szerettem volna megoldani a dolgot. De itt mondjuk csak azt írja, hogy állóképeket lehet átvinni, de biztos lehet akkor már így digitalizálni.
Akkor kell egy ilyen div-kábel? Mi ennek a pontos neve?:S Veszek ilyet, szerintem a gépem képes fogadni. Úgy láttam , hogy van rajta valami ilyen luk :D.
Ja, látom, ott a kábel neve :), azt már látom.
Akkor ha megveszem, és feltelepítem a programot, akkor az a program átdigitalizálja a gépemre?:)))
A géped nézted, tudja-e alapból fogadni a kábelt?
Egyébként milyen programot akarsz telepíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!