Az ilyen kialakítású gitároknak van valami gyűjtőneve?
Figyelt kérdés
Ilyen kialakítású gitárt szeretnék, mint például ez:
Csak nem tudom, hogyha bemegyek egy hangszerüzletbe, vagy felhívom őket telefonon, akkor hogy táncoljam el nekik, hogy milyet szeretnék.
Én jazz-gitárnak szoktam hívni, mert jazz zenészeknél szoktam ilyet látni leginkább, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyes megfogalmazása.
Előre is kösz!
2011. ápr. 4. 06:31
1/3 anonim válasza:
Nyomtasd ki a képet, vagy ha nincs nyomtatód, tegyél egy lapot a képernyőre és ceruzával rajzold át.
Az így kapott ábrát már magaddal tudod vinni.
2/3 Csicsek Zoltán válasza:
szerintem ha azt mondod a boltosnak, hogy egy kicsit szélesebb fazonú les paul formájú gitárt akarsz venni ő biztos tudni fogja
3/3 A kérdező kommentje:
Bementem egy hangszerüzletbe és megkérdeztem: jazz-gitárnak hívják ezt a fajtát, de ezen belül is van többféle. Örülök neki, hogy azért nagyon nem lőttem mellé. :-)
2011. ápr. 6. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!