Hol találok olyan fényképezőt ami azonnal kidobja a képet, alul? Nem tudom hogyan keressek rá hisz ígyse túl értelmes a kérdés : D
Az instant kamerák kétfélék lehetnek: vagy hagyományos kémiai úton hívódik elő a kép (mint régen a Polaroid kamerák), vagy digitális a gép, és bele van építve egy kisméretű printer is.
Filmes instant kamerából a Fujifilm Instax sorozata még kapható. Hasonlít a Polaroidra: azonnal kijön belőle a kép, amely kémiai úton hívódik elő.
Ez pedig a Polaroid digitális instant fényképezőgépe:
1:25 vagyok.
Itt a Polaroid zsebnyomtatója 30 darab nyomtatópapírka hozzá 16e forintért:
Ezzel gyakorlatilag minden digitális fényképezőt, még a fényképezős mobilodat is használhatod polaroid fényképezőgépként.
5×7 centis, öntapadós kis fotókat nyomtat ki, darabját 1 perc alatt. Bluetooth-szal, PictBridge és USB csatlakozással rendelkezik a kis nyomtató. Nem kell bele nyomtatópatron, sem festékkazetta, a szükséges színanyag magában a papírban található.
Nekem nagyon tetszik. :)
A Polaroid nosztalgiázik, bár kicsit más a technológia:
Köszönöm a válaszokat :)
A nyomtatós változaton nevettem picit, konkrétan ilyen gépet keresek nem nyomtatgatni képeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!