Mi lehet a gond? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy Pioneer dv-220v DVD lejátszóm.Az USB-re szoktam pakolni a filmeket és onnan nézem meg.Elkezdtem nézni rajta egy sorozatot.A 4.részig minden oké volt,majd amikor nézni kezdtem az 5. részt,akkor meg-meg állt egy 4-5 mp-re időközönként és nem láttam,hogy mi történik,csak a hangot hallottam.A számítógépen ellenőriztem,hogy nem-e a fájlnak van baja,de ott nem volt ilyen.Próbáltam letörölni és újra rátenni,de nem működött.Nem tudom,hogy mi okozza.2011. ápr. 2. 09:12
1/1 zzztripzzz válasza:
Igaz nem értek hozzá, de azt javaslom, hogy tölts le egy másik verziót és az már lehet, hogy jó lesz. Illetve ha teheted csak a legnagyobb torrent oldalakról tölts! Amúgy meg lehet, más jellegű az a rész mint a többi és csak egy egyszerű kodek hiba van, de akkor egyáltalán nem lett volna kép szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!