Canon Legria HF-R28-as kameráról érdekelne pár dolog. Valaki tud benne segíteni?
Szóval,én igazán szeretnék egy ilyen kamerát vásárolni,de nem igazán tudtam kipróbálni,hogy milyen,tényleg megérné-e...
Akinek megvan,az igazán leírhatná a tapasztalatait!
Illetve,hogy honnan tudnám legolcsóbban NEM HASZNÁLTAN megvenni.(eddigi legolcsóbb találat 123.500ft)
Köszönöm mindenkinek,aki veszi a fáradságot,és ír valamit!
"Szóval,én igazán szeretnék egy ilyen kamerát vásárolni,de nem igazán tudtam kipróbálni,hogy milyen,tényleg megérné-e... "
Segítek:
Ha van elvárásod vele szemben, akkor írd le őket egy lapra. Aztán keress rá a kamera adataira. Hasonlítsd össze őket. Ha felkeltette az érdeklődésed, nézd meg az árát, majd a pénztárcád. Ha stimmel, vedd meg.
Mi nem tudjuk neked minek ez a kamera, így dönteni se lehet hogy meg leszel-e vele elégedve.
400 forinttal a te árad alatt: [link]
Mondjuk ha én ennyi pénzt dobnék ki, azért fő szempontként nem a legolcsóbb utat keresném. Pl hol vállalnak garanciát rá. Mert ha mondjuk neked kell majd ide írogatni hogy elromlott, mit csináljak, az elég gáz lesz.
Nekem ugyan nem ilyenem van, de hasonlóm, annyi különbséggel, hogy nincs benne memória, hanem kártyás.
Ez egy belépőszintű amatőr HD-kamera, az ára azért ennyi, mert 32 gigás memória van benne.
Alapvetően nem rossz gép ez, a Canon ráadásul jól csengő márka a képrögzítés világában.
Házivideók készítéséhez, ünnepek, utazások, nyaralások rögzítéséhez tökéletesen megfelel.
Fontos, hogy a HD-tól nem szabad elájulni, mivel valóban HD-felbontásban rögzít (jobb esetben 1080p-ben), azonban a HD-felbontás előnye némiképp elveszik a kicsi objektív és az egyetlen képérzékelő szenzor miatt. Ez persze nem azt jelenti, hogy csúnya képet ad a gép, csak épp távol áll pl. a tévéadás minőségétől. De hát ezeket a kamerákat nem is erre tervezték :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!