Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mondjatok valamit a jailbreakrol?

Mondjatok valamit a jailbreakrol?

Figyelt kérdés
mondjatok jailbreakos programokat ipod touch 3rd gen 32 gb ios 4.3.1 a blackrain,limerain & greenpois0n on kivul!!!!!
2011. ápr. 1. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
amiket te írtál azok nincsenek is 4.3.1re tudtommal.. én sn0wbreeze-t használtam és azis még tethered
2011. ápr. 1. 15:32
 2/8 A kérdező kommentje:
És honna tölthetem le?
2011. ápr. 1. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:

google ? én megtaláltam magamnak.. :) de tessék segítek kicsit:

[link] itt van egy letöltő link ha lejjebb mész, illetve: http://www.youtube.com/watch?v=64smzEkeT2M&feature=related azthiszem ez alapján csináltam.. ha elszúrod és nem kapcsol be akkor dugd rá, iTunes-t indítsd el, lépj DFU módba, és iTunes-el restoráld, illetve ha sikerül de iTunes aztírja hogy restorálni kell, akkor csak húzd ki és dugd vissza a kábelt, kb ennyi lenne, videók alapján nem olyan nehéz.

2011. ápr. 1. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
még annyit tennék hozzá, hogy nekem nem sikerült elsőre, se másodszorra de csak mert figyelmetlen voltam és nemnéztem végig a videót.. :) de működik nálam iTouch 4-el (3GS-el is mennie kell természetesen)
2011. ápr. 1. 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. ápr. 2. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
de van még valami , honnan szedjem le azt a szoftot ami a videó 2.percében és 5. másodpercében van????
2011. ápr. 2. 10:56
 7/8 A kérdező kommentje:

mi az az IPSW?

nekem meg van onnan az oldalrol ahonnan le lehet tolteni

nekem ipod touch 3rd genemvan 32gb ios 4.3.1

en az ios 4.3.1-est szedtem le de a videon a fickonak ipod touch 4-e van

es leszedtem a szoftot es nem engedi a redsn0w-nal hogy dreag an IPSW into me nem engedi hogy berakjam es amikor browze-t adtam neki kivalsztottam a szoftot amit letoltottem

(FIGYELEM!!!! az ipodom nincs rakotve a gepre)

2011. ápr. 2. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
miazhogy nincs rákötve ? úgyis rákell kötnöd majd.. ott csak bekell tallózni az ipsw-t amit letöltöttél (ipsw -> iOS mentés) aztán készít 1 újat az asztalodra és azzal kell restorálni
2011. ápr. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!