Hogy lehet videót, vagy könyvet tenni az mp4re? (lent)

Figyelt kérdés

Vettem kb 1 éve az Auchanban egy rózsaszín My audio márkájú mp4 lejátszót, 10ezer forint értékben.

Az volt ráírva hogy e-book olvasó, és videókat is játszik.

Nah hát akármelyik vidit ráteszem, vagy könyvet, akár csak berakom, akár a saját mappájába, nem csinál semmit.

Tudnátok segíteni? Eléggé zavar...az e-book miatt vettem meg meg a vidik miatt...és így elég kevés értelme volt...

2011. ápr. 1. 10:15
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

A linken megtaláljátok róla az infókat.

2011. ápr. 1. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:

De bírom azt, amikor az embereket szándékosan félretájékoztatják.

1.: ha videólejátszásra veszel valamit, arra az MP5-ös lejátszok a jók. Az MP4-esek igazából videoklipek lejátszásra alkalmasak (amik alig pár percesek). Amúgy ezt is át kell konvertálni hozzá, anélkül nem megy.

2.: e-book olvasó abba merül ki, hogy ráteszel egy TXT fájlt és azt meg tudja jeleníteni. Mással nem igazán fog boldogulni, főleg a PDF-ekkel.

3.: nem azért, de a kis kijelzője sok mindent elárul, hogy igazából zenelejátszásra alkalmas, másra nem igazán használható.

2011. ápr. 1. 10:28
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ, igazából klippet is próbáltam rátenni, azt se játssza le, vagy telón amit fölvettem, azt se. A kis képernyő nagyon nem foglalkoztat, mert ha kocsiban vagyok, elnézegetem én azt...

És a TXT fájl hogy jön elő?

Mármint letöltök egy netes könyvet, és Rich Text-be teszi be, ráteszem a kütyüre, nem játssza le, akkor rossz formátumban van?

2011. ápr. 1. 10:50
 4/5 legendavagyok01 ***** válasza:

A szöveget valószínűleg txt-ben fogadja. Ha rtf-ed van, nyisd meg a word-ben, és mentsd el txt-nek (fájltípusnál "egyszerű szöveg").

Kellett kapnod egy cd-t, amin rajta kell lennie egy konverter proginak, amivel videókat tudsz átalakítani. Ezzel biztosan olyan kimenetet kapsz, amit le tud játszani.

(Más kérdés, hogy jó lesz-e neki a bemeneti formátum...)

Videók konvertálásához tökéletes megoldás a Format Factory, és ingyenes is.

2011. ápr. 1. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Nagyon igazad van:D

Más formátumba kellett tenni, máris lejátssza a könyvet, a progit pedig letöltöm és kész is, isten vagy, köszi:D

És cd-t nem kaptam hozzá..

2011. ápr. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!