Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen erősítő lenne nekem...

Milyen erősítő lenne nekem megfelelő? (adatok lent)

Figyelt kérdés
Robogóba szeretném rakni a hifirendszert. Van 2db spectron hangszóróm (sp 026x). Van hozzá egy erősítőm (elvileg 300w körül van). Ha hangosra veszem nagyon rosszul szól, torzít, ezért akarok egy normális erősítőt venni, de milyet?
2011. márc. 30. 23:21
 1/6 anonim válasza:
Az erősítő teljesítménye mindig kevesebb legyen mint a hangszóróé, hogy ne hajthassa túl!
2011. márc. 30. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Robogóra nem fogsz tudni normális erősítőt kötni. Alap probléma, hogy kb 4Ah-ás akkuk vannak a robikban. NAh az nem elég. Plusz a töltésük is max 60W de abból már levesz a lámpa, stb. Felejtsd el. Hülyeség, és normálisan nem kivitelezhető. Sose fog jól szólni.
2011. márc. 31. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:

erősítő legyen mindig a nagyobb, mivel a hangerőt TE szablyzod, így ha torzításhatáon van, egyszerűen nem tekered tovább. De ha értesz a beállításához, akkor már a legelején leveszed az erősítő érzékenységét annyira, hogy majx fejegység hangerőnél sem fog torzaítani.

Aki azt mondja, hogy az erősítő legyen a gyengébb elem, annak lövése nincs a dolgokhoz. Ezen felállás esetén mindkét félnek rosz, míg nagyobb erősítő esetén vígan meg vannak hajtva a hangszórók, gyorsak, pontosak, és mint mondtam, a hangerőt te szabályzod

2011. márc. 31. 16:52
 4/6 anonim válasza:
mekkora egy baromság ez... majd ha tönkrement a hozzászólásod miatt egy-két hangszóró, fizesd is ki.
2011. márc. 31. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:

itt nem arról van szó h túl vannak hajtva a hangszóróim, hanem h nem kapnak elég cuccot. Rákötöttem egy itthoni erősítőre és az a 2 hangszóró úgy szolt h csak lestem :)

Ha vennék külön akksit a hifinek az jo lenne? Milyet vegyek?

2011. márc. 31. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Vehetsz külön nagyobb akkut, akkor tovább tudna szólni, de a robogó töltése nem elég hozzá!
2011. ápr. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!