Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van itt olyan aki lecserélte...

Van itt olyan aki lecserélte a pc-jét iPadra?

Figyelt kérdés

Hellósztok !

Tervezek egy ipad-t viszont nincs elég pénzem rá. eladnám érte az okostelefonom + a gépemet (van még egy gép a családban ) és nem tudom hogy meg fogom -e báni...

Légyszives a negatív, lehurrogó válaszoktol kíméljen mindenki !

Amugy a gépemet netezésre, msn-ezésre használom, játékra nem.

2011. márc. 30. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Használtál már előtte iPad-et? Nem olyan nagy szám szerintem.
2011. márc. 30. 20:38
 2/5 anonim válasza:

Mire akarod használni? A PC-t mire használod?

Mert egy iPad teljesen más célt szolgál, és szerintem aki nem speciálisan valami célra vette, annak nem több egy drága játékszernél.

2011. márc. 30. 20:42
 3/5 Furjadék* ***** válasza:

Akkor minek neked PC?:D

Mert ezeket simán csínálhatnád egy Netbookon is, ami olcsóbb:DDe ha vennél egy fullos Netbook-ot, azzal jobban járnál, igaz, azzal nem lehet menőzni...

2011. márc. 30. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy nem szeretnék sokat költeni rá az első generációs iPad már 100e ft vagy az alatt van (ha még nincs lesz)

Igaz már nem gyártja az apple de még vannak bontatlanok fennt a neten.

Amugy leírtam hogy mire használom a pc-met.

És igen próbáltam már ki ipad-t szerintem nem rossz , szinte az egész családnak jó lenne hiszen nincs laptopunk.

Ezen kívül eszem ágában sincs menőzni vele, nem vagyo oylan tipus.

Az iPhone-nal sem menőztem mikor megvettem sőt nem is mondtam szinte senkinek, mert utálom hogyha sóvárognak utánnam úgymond...

Na de köszi a válaszokat lehet még !

2011. márc. 30. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a géped télleg csak enyire használod akkor vegyél!!!
2011. ápr. 2. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!