Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen dvd-lejátszót vegyek?

Milyen dvd-lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy dvd-lejátszót(nem kell bele se felvevő, se memória), és divx fájlokat is szeretnék vele lejátszani. Melyik lejátszót tudjátok ajánlani, ami relatíve sok divx formátumot lejátszik, újraírható dvd-ket is, lehet vele feliratot berakni a film alá, és olcsó?
2009. febr. 25. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha csak ennyi az elvárás akkor szinte bármelyik megteszi. Csak nézd meg hogy tényleg divx-es legyen. Nekem egy Tamashi van, ez volt a legolcsóbb amit találtam, de semmi baj vele, divx-es, feliratot is beteszi rendesen, eddig minden dvd-t lejátszott. 7-8000 ft körül volt.
2009. febr. 25. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:

igy igaz.

Vedd a legolcsóbbat,ugyis kuka mindegyik 2 év mulva..

2009. febr. 25. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:

tudnátok javasolni konkrét típust, v. helyet? csak mert elég nagy a szórás árba n ugyanazok a típusok között.

létezik esetleg olyan, h. usb-ről (tehát van hozzá bemeneti usb port) is le tud játszani filmet?

2009. febr. 26. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
igen létezik usb-s dvd lejátszó az 8-9000 ft-tól kezdődik és usb-ről ugyanúgy tudsz filmet nézni mint lemezről.és tényleg érdemes nevenincs "márkákat" venni mert az megeszik szinte minden formátumot és irott lemezt.
2009. febr. 26. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy a multiknál akcióban jó olcsót. A fiaméknak van egy nevenincs és szinte a használt flexkorongot is lejátssza.
2009. febr. 26. 20:04
 6/9 A kérdező kommentje:
pls írjatok konkrét példát(hol, mit mennyiért?). azt láttam, h. a tesco hirdet egy oriont kb 10000-ért, ami usb-s s a nevében benn van az, h. divx, de a leírásba nem írja, h. ez igaz vagy sem... ez szerintetek olyan amilyen nekem kell?
2009. febr. 26. 22:36
 7/9 anonim válasza:
Én magnavoxot vettem usb-set az euronicsban. 10000 ért. Szerintem korrekt. A philips csinálja és a garancia is a philipses. Szerintem jó vétel.
2009. márc. 3. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
A yamada is nagyon jó!
2009. márc. 3. 17:59
 9/9 anonim válasza:

Én egy Orion 5000-et vettem még karácsony előtt, de ma vissza is viszem kicsrélni valami jobbra. Lehet, hogy minden formátumot lejátszik... DE...

- Elég zajos.

- Sokat gondolkodik, mielőtt reagál az utasításokra (távirányítóval kezelve).

- A pendrive-ot alig lehet rádugni az usb csatlakozóra.

- Pendrive-ról a filmet szaggatva olvassa (nem mindet).

- Ha 2 cd-re van bontva egy film (dvd lemezre kiírva "cd1, cd2"), teljesen lefagy pár másodpercre, mire rájön, h a következő fájlt kellene beolvasni.

Szóval én egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Ezért lecserélem vmi másra. Szerintem Sony, LG, Philips, vagy valami hasonló lesz. Oriont, meg ilyen nagyon olcsó kategóriásat többet nem vennék. Még jó hogy visszaveszik.

2009. dec. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!