Levcsikee kérdése:
Nem tudok feltölteni semmit az mp4-emre. Mit tegyek? További lent.
Figyelt kérdés
myaudio mp4 4gigás.. eddig működött.. de most fölcsatlakoztatom gépre.. és nagy lassan behozza a cserélhető lemezt, erre nem lehet semmit rámásolnom de még a rajta lévő fájlokat sem tudom megnézni. formázást nem engedi ha leveszem gépről a zenéket gond nélkül lejátsza. Valaki kérem segítsen :S2011. márc. 26. 18:04
1/2 anonim 

válasza:

ha a rajta lévőket sem éred el akk formázd le 2x 3x. nekem működött utánna mert 16Gbos pen-el jártam igy
neten lehet szoftvert frissíteni mindenen, nézz utánna és lehet h a tieden is megy
2/2 A kérdező kommentje:
próbáltam formázni.. szinte azvolt az első.. de rámegyek jobbklikk formázás és semmi.. nemhozza be h "gyorsformázás ienek" nem reagál rá :/
2011. márc. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!