Miért írja ki hogy nincs Punkbuster?
Figyelt kérdés
cod4-ni akarok gépen, bekapcsolom a punkbustert keresek szervert xfiren és beakarok lépni és azt írja hogy kapcsoljam be...mit csináljak???2011. márc. 26. 17:08
1/5 anonim 

válasza:

Mert meg kell venni, ha eredeti akkor a CoD4 multin belül meg szervert keresni!
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem punkbustert külön kell letölteni hozzá. Hiába nyomkodod a bekapcsolást, attól még nincs fent a gépeden. De lehet patch hiba is, ha nem a legfrissebb verzió van fent. Tyű de rég játszottam, nem emlékszek többre, sry :D
3/5 A kérdező kommentje:
meg is vettem xboxra xD, de gépen jobb...oda meg minek vegyem meg
2011. márc. 26. 17:16
4/5 anonim 

válasza:

Hát mondjuk nem is tudom, ha tudod, hogy okos vagy, akkor megveszed PC-re is, de ha nem veszed meg, azzal csak azt bizonyítod, hogy hülye vagy...
5/5 anonim 

válasza:

felkell tenni a telepítésnél a punkbuster-t, mikor kérdezi a yes-re kell nyomni, így hogy nincs fenn hiába nyomod be akkor is ezt fogja kiírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!