Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Már néhány éve gyakorolok egy kisebb gépen, de most szeretnék egy Nikont, vagy Canont vásárolni, 350-450 euroig el. Mit ajánlanátok, mit érdemes venni? És mire figyeljek oda, amikor kiválasztom...Azt hiszem okosabb döntés, ha olyant veszek, amelyiknek az objektíve cserélhető. Ki ért hozzá? És mi a véleményed?
2011. márc. 25. 19:04
 1/3 anonim válasza:
Először is pontosítsd magadban milyen célra szeretnéd használni. Nikon,Canonok jók de DSRL gépet nem muszáj venni. Jól hangzanak az ajánlataik de amit hozzá kapsz alap kit objektívet az nem tudja kihozni azt a gépből amire képes. Ha profin akarsz fotózni akkor érdemes szerintem cserélhető objektívest venni. Azok fognak annyiba sőt még többe kerülni mint maga a gép. Ha nem vagy annyira tájékozott ilyen téren először érdemesebb Bridge gépet vásárolni. Fuji Hs-10-est tudnám ajánlani. Tesztek alapján jó és ott tudnád gyakorolni a kézi zoom-ot és a kézi fókuszt mivel mind a kettőnek megvan a gyűrűje az objektíven.
2011. ápr. 1. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm, hasznos infórmációkat adtál. Esetleg nem tudod, hogy tudok minél olcsóbban esetleg másodkézből jó állapotban levő gépet vásárolni?
2011. ápr. 1. 16:19
 3/3 anonim válasza:

Vannak a Samsungnak jó kis kompakt gépjei.

Samsung Wb 500-600-650

Samsungokat használtam eddig és képminőséggel nem volt gond. A 650-esbe még GPS is van.

Itt egy teszt róla : [link]

56900ft-tól lehet kapni már az interneten. Ezt ajánlanám ha nem akarsz sok pénzt ölni rá de azért szeretném egy kis kompakt gépet ami elfér a zsebedben szép képeket csinál. :)

2011. ápr. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!