DV videokamerábol hogyan tudom behuzni a felvett anyagot a száitogépemre?

Figyelt kérdés
Milyen program létezik még erre a feladatra?Mert én windows movie maker-rel csináltam és mikor kiirtam cd-re,(elötte összevágtam Pinnacle studioval),olyan homályos volt a kép...!Azt hittem valamit elrontottam de mikor ujbol megcsináltam a windows movie maker-rel...akkor jobban megnéztem és már akkor is homályos volt...persze ezt azelött nem figyeltem a Pc-n annyira meg de TV-ben nagyon látszik....Elöre is köszi!
2011. márc. 21. 17:13
 1/2 Hülyeválasz válasza:

PC+Firewire kártya+kábel= garantált digitális kódolás, szemben a sima USB-vel.

A Pinneacle progi jó, azt használd capture-re, felvételi beállítás, ha DVD-re akarod: DVD (MPEG-2, 720x576), így kapsz optimális minőséget.

2011. márc. 21. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:

A bedigizéstől nem szabadna a képnek elhomályosulnia, még tömörítés után SEM, szóval ha ilyet tapasztalsz, akkor sokkal valószínűbb, hogy maga a felvétel az életlen. Ezt utólag nem lehet korrigálni.

Megjegyzés: nem raktál rá véletlenül blur-t? Az okozhat ilyet.

2011. márc. 21. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!