Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom meggyorsítani a...

Hogyan tudom meggyorsítani a számítógépem működését?

Figyelt kérdés
Töröljek más fájlokat, kikapcsoljam tűzfalat stb.??? Akadozik a játékom és amikor felraktam anno akkor még ment akadozás nélkül !!
2011. márc. 21. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
ha öreg lassú a windows a jó öreg újratelepítés a megoldás, minden más csak próbálkozás
2011. márc. 21. 16:29
 2/10 anonim válasza:
virus irtás Spybot - Search & Destroy ez jó virus irto leszedi a kém programokat
2011. márc. 21. 16:35
 3/10 anonim válasza:
az előző válaszadónak igaza van, de ha szeretnél próbálkozni akkor csinálj egy víruskeresést a rég nem használt programokat töröld le meg a tempeket is és végül egy töredezettségmentesítést, ha ezek után is akadni fog akkor csak az új win a megoldás
 4/10 anonim ***** válasza:
ez amúgy engem is érdekel. a jó kis laptopomon egy éve minden tök jól futott. azóta nem csináltam vele semmi extrát és belassult.
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy analfabéta vagyok a számítástechnika területén---> töredezettségmentesítést tudom mi de h hogyan kell elindítani azt nem vágom !! :D
2011. márc. 21. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is érdemes évente újrarakni a wint,újra gyors lesz tőle a gép.
2011. márc. 21. 16:39
 7/10 anonim válasza:
óó ez a töredezetség mentesítő ez engem is érdekelne mi a neve a programnak? és cd ket is lehet ?
2011. márc. 21. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:

start menü/minden program/kellékek/rendszereszközök/...

rámész a meghajtóra, majd elemzés, és töredezettségmentesítés

2011. márc. 21. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:

A tűzfalat ne kapcsold ki!

Használj NODot, vagy Avirát (inkább NOD, mert az Avira sok mindent Trójaiként ismer fel)!

Fél évente, évente rakd újra a gépet!

Használd a töredezettségmentesítőt, ill. mellette a CCleanert!

A fájlok törlése nem mindig megoldás. Viszont az Asztalról pakolj el mindent, ami nem szükséges! Nekem csak 4 mappa van rajta (Játékok, Lomtár, Számítógép /Win7 miatt/ és Dokumentumok).

Illetve érdemes a Program Files-ban is szelektálni (pl. uninstalláld a fölösleges játékokat).

Mindig frissítsd a rendszert (Vezérlőpult/Windows Update)! Persze előtte kérdezz meg valakit, hogy nincsenek-e olyan frissítések, amik veszélyesek lehetnek (abban az esetben, ha épp nem legális a rendszered). :D

Vannak még lehetőségek, de amire gondolok, ahhoz jobban kell érteni a PC-hez. Keríts egy PC-zsenit, és kérd meg, segítsen! :)

2011. márc. 21. 17:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Thx !!
2011. márc. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!