Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire megbizható és éles...

Mennyire megbizható és éles képet ad?

Figyelt kérdés

[link]

Mert vettem egy ilyet: [link]

de kidobtam a pénzt az ablakon,ugyanis a rca video in bemenete,amikor rákötöttem egy xboxot,elhánytam magam olyan képet adott,tiszta tompa meg életlen a szinekröl nem is beszélve,mintha vizfestékkel dolgoznának a szinek..Én pedig tükör tiszta minöséget vártam,ennyi pénzért már lehetne..a menünek szép éles képe van viszont,mégha olyan lenne amit ráköttök akkor jó,de ááááá semmi..a tv tuner adásai is borzalmasak..Nem én vagyok béna,mivel visszavittem,ott sem tudtak vele mit csinálni..azt mondták ez ilyen..kössz

2011. márc. 20. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Analóg összekötéstől mégis mit vársz???? FullHD-t?

HDMI-t, vagy analóg esetén komponenst használj, a sima kompozit video in-t meg felejtsd el, mert az valóban gyenge minőségű.

Ez nem a gép hibája, hanem a tiéd, mert nem tudod, mit hogyan kell összekötni, ill. nem nézel rendesen utána, mire adod ki a pénzedet, már bocs.

2011. márc. 31. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:

tegnap 23:18

Nem néztem utána? Akkor nézz már utána hogy xbox classichoz nincs coponens kábel!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 1. 08:59
 3/6 A kérdező kommentje:

okoskodsz itt ozt sehol semmi..

2011. ápr. 1. 09:03
 4/6 A kérdező kommentje:

ya és nem várok FULL HD-T elég ha megközeliti a tv-töl elvárt szintet..

2011. ápr. 1. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerinted mennyire sz@rom telibe, hogy egy játékkonzolnak milyen képkimenetei vannak? A kérdésed nem erről szólt. Ráadásul nem is írtad le, hogy Xbox classicról van szó...

Igazából konkrét kérdést sem tettél fel, basszus, csak leírtad, hogy vetted ezt a ketyerét, és mennyire rossz képet adott a tévédre/monitorodra kötve. De könyörgöm, mégis mit csodálkozol sima kompozit videójel esetén?????? Egy jelen belül van a luminancia és krominancia is, érthető, hogy rossz lesz a végeredmény... Ez a legrosszabb minőségű analóg videójel. SOSEM lesz olyan, mint a tévéadás képe, SOSEM fogja megközelíteni a tévétől elvárható minőséget, mert a kompozit videójel ennyit tud, és nem többet.

Ehhez nem kell videótechnikusnak lenned, de azért ha már kiadsz ennyi pénzt valamire, akkor jobban is utánanézhettél volna, hogy mit veszel. Vagy ha régi xbox-od van, akkor törődj bele, hogy olyan a képe, amilyen, úgysem tudsz változtatni rajta...

Pattogás helyett inkább kérdeznél, vagy néznél utána rendesen a dolgoknak...

2011. ápr. 1. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok az egyedüli aki a video jelet szeretné átalakitani vga-ra,tele van vele a net..

Szóval akkor ez sem megbizható: [link]

Akkor meg minek irják hogy éles képet ad?

szerintem nekem egy ilyen doboz kéne: [link]

csak itt nem lehet kapni..

amúgy meg nem vagyok amatör képzeld,próbálkoztam már ezzel is: [link]

illetve itt van a diagram is: [link]

ami meg is lett csinálva,ad is képet a monitoron,csak az evox menü más frekvencián megy és igy az nem jön be,csak a zöld menü..

2011. ápr. 1. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!