Miért nem jó a mikrofonom?
Szóval van egy webkamerám fujitsu siemens valami webcamera filter... és ezen van ilyen mikrofonos szar elvileg.. csak az nagyon rossz és ha webkamozok msnen nem hallják mit beszélek... ezééért. vettem mikrofont... genius. csiptetős. hát először gondoltam dejó végre tudok beszélni mert hangot akartam csinálni ott próbáltam mg hogy jó-e .. de mikor bekapcsoltam a webkamomat..(mer ugye már csak videóhívást enged) vagy hangot akartam küldeni akkor ilyen recsegős szar lett.:S megnéztem.. ahol a webkamot szoktam állítgatni. ott az van hogy usb-s gondolom a webkamerás mikrofonra gondol.. de nemtudom átállítani mert nem engedi lenyitni.most mit csináljak? nekem kell ez hogy tudjak beszélni :S kipróbáltam amikor elinditom a youcamot(az a webcamera programja) és elindítom a felvételt beállítom mondjuk realtek-re a hangot és felveszem és beszélek akkor jó tisztán hallani de msnen nagyon rossz..
tudom, hogy leirtam már máshova a kérdést de ide is leirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!