Mért nem sikerül? :/
van egy se w580i-m, és egy videóból kifolyólag flash menüt szeretnék csinálni, de ez nem nagyon sikerül, mert amikor a "start fsx"-re nyomok akkor ledob :S
http://www.youtube.com/watch?v=6Wz2qNoRSjE&feature=related
már megjavult :) (am csak kivettem és visszatettem)
de lehet hogy az a baj hogy nem volt feltöltve az aku ? 50% alatt volt bőven :S
am most sem volt jó pedig az aku föl van töltve :/
és mi az a CID53? mert nekem olyanom van az 100 :D (megnéztem)
a vidiben a csávónak 52 es van :/
akkor nekem nem is lehet flash menüm ? :/
CID=Customer IDentity
A CID egy olyan szám, amely meghatározza azt, hogy milyen verziójú védelemi rendszer van az adott telefonban. Ahogy növekszik a készülékeken a CID verziók sorszámozása, egyre erősebb titkosítási védelmet kapnak a tanúsítványok. Ergo, egyre nehezebb feltörni azokat, így például függetleníteni vagy flashelni (szoftvert cserélni rajtuk). Tehát a telefonokban időről-időre megjelenő új CID védelmi rendszerek azt a célt szolgálják, hogy megelőzzék a készülékek nem hivatalos eszközökkel történő szervizelését.
Neked is lehet flash menüt csak te nem az XS-sel másolod fel a szükséges fájlokat hanem FAR managerrel (pontosabban a benne lévő jdflasher scripttel).
Innen le tudod tölteni és le is van írva, hogy hogyan tedd fel vele a fájlokat: [link]
egy piros keretes részbe kidobra hogy error amikor az "ofs"-re nyomtam :/ most akkor mivan? :S
ezt farmanagerel csináltam :/
error
--------
Set Directory<setdir<setmode<doscript<ldr<qhldr<header not accepted>>>>>>
--------
ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!