Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop hangszóró miért visszha...

Laptop hangszóró miért visszhangzik?

Figyelt kérdés
Egy ideje mikor bármi zenét vagy videót hallgatok, visszhangzik a hanszóró. Megijedtem, hogy biztos valami nagy baj van, szóval beledugtam egy fülhallgatót, ami egyébként hibátlanul működik, telefonban stb, és azelőtt laptopban is. Hol tudnám visszaállítani, hogy normális legyen? Direkt nem állítottam el semmit, de valamit biztos, hogy ilyen lett.:S Köszi
2011. márc. 15. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
A mikrofont némítsd le.
2011. márc. 15. 12:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Le van, és így is:S
2011. márc. 15. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor a hangkártya beállításoknál bekapcsoltál valami térhangzás vagy visszhang effektet.
2011. márc. 15. 16:51
 4/4 A kérdező kommentje:
és az hol van? Nem vagyok egy számítógépzseni, de egyszer még mikor megkaptam volt ilyen programféle mikor bedugtam a fülhallgatót, amit kiadott, hogy mikrofon vagy fülhallg van bedugva, és lehetett ilyen térhangzásokat is próbálgatni, hogy egy méh száll körülöttem egy betonszobában, vagy egy csempés fürdőszobában..... Hol van ez a hangkártyás?
2011. márc. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!