A Nikon Coolpix L16-os digitális fényképezőgép jó?
Tapasztalatok?Most vettem és elvileg járt volna hozzá ajándékba táska de nem, nah mindegy!Az lenne a kérdésem, hogy kaptam hozzá egy telepítólemezt és a nélkül miért nem tudom megnézni a gépen a képeket?
a régi gépemhez nem kellett telepító program,anélkül is meg lehetett nézni a képeket! Ennél nem?
nekem is pont ugyanilyen van :D
nekem bejön és nem is volt olyan drága, én vele csak memóriakártyát kaptam (2 gigásat) táskát venni kellett és akumulátorokat is(tölthető elemeket).
teleítened kell a cd-t, különben csak a fényképezőn nézheted a képeket... mert a gép nem ismeri a fényképezőt, ezért kell telepíteni :D
nekem felismerte cd nélkül is! amuyg telepítettem a progid de nem tudom azt sem használni. pl.: nem tudom mi az a quick time player meg van még vmi transer is :S
Amugy nem tudod hogy hogyan lehet a képről levenni a dátumot? persze már akkor amikor a kép elkészült, vmi programmal? és mi a különbség az egyszerű- és az automata mod között??
bocsi a sok kérdésért, de legalább van vki akinek ugyan ilyen van :D
nekem is van egy ilyen gépem vagyis anyámnak de szerintem nem olyan jó sőt a kompakt gépek többsége elég gagyi...
nekem az a bajom ezzel a géppel hogy szemcsés a kijelző meg elmozdulásnál nagyon homályos a kép a vaku se egy nagy szám..nem azt mondom hogy nagyon rossz gép de nekem nem tetszik de ízlések és pofonok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!