Esetemben melyik fényképezőgép lenne megfelelő?
Mondhatjuk, hogy szinte teljesen amatőr vagyok a fényképezéshez, de amennyire lehet ennek ellenére szeretnék komolyabb képeket készíteni, esetleg komolyabb hobbiként is foglalkozni a fényképezéssel. Eddig csak egy kis kompakt gépet használtam, de már megadta magát és az 5x-ös opt zoom elég kevés volt távolabbi dolgok megörökítésére.
Főként szabadtéri fényképezésről lenne szó és fontos lenne a minél nagyobb optikai zoom ugyanakkor ezt nem objektívek cserélgetésével szeretném elérni, ha ez lehetséges. Persze nem az a cél, hogy több száz méterre lefényképezzek valamit, de azért lehetőleg igen nagy távolságba lehessen állvány nélkül is használni (később esetleg azzal is) és gondolom a kép stabilizátor sem árt ilyen gépbe.
Árban kb olyan 100eFt-ig (talán egy kicsivel feljebb) tudnék elmenni. Melyik márkák gépeit érdemes nézegetni ilyen célra?
Valami ilyesmire gondoltam, Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép, de nyugodtan írjátok meg ha ez nagyon nem megfelelő a leírtaknak.
Nos igen gondoltam, hogy túl nehéz lesz a feltett kérdés, de azért reméltem, hogy legalább fényképezőgépeknél maradunk és nem egy tábla PC-t kapok válasznak, de sebaj.
Könnyítenék a kérdésen. Melyik gépet érdemes választani a kettő közül (a Cannonról már letettem, mert mindenhol lehúzták)?
Panasonic Lumix DMC-FZ100 vagy Nikon Coolpix P500?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!