Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes nekiállni házilag...

Érdemes nekiállni házilag megtisztítani a videómagnó lejátszófejét?

Figyelt kérdés
Philips VR 605 Nicam Hifi Stereo
2009. febr. 21. 08:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ember! Te 20 éve javítasz videómagnót, ezekután papírzsepit ajánlasz az előző válaszolók által ajánlott szerrel?

Hallgattál volna bölcs maradtál volna! Ostoba.

2009. márc. 1. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Na figyelj! Én nem ostobáztalak le, ugyhogy elvárom hogy te se tedd! O.K.? A másik: a szer jó, csak a módszer nem. A harmadik: csak takaritsd nyugodtan fültisztitóval! Ismered a régi mondást... Okos ember a más kárán tanul!

Egyébként, annyi ezresem lenne, ahány fejet cseráltem a pancserok miatt!!!

2009. márc. 2. 17:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, bocs: most hogy végigolvastam mégegyszer, aki 5000 Ft-ot ad egy fejtisztitásért, az télleg ostoba...
2009. márc. 2. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Mikroszálas törlőkendővel csináld, fújj rá VIDEO 90 spray-t! De a VIDEO 90-et közvetlenül is ráfújhatod a fejekre, azért van hozzá a szűkitő szórófej, gyorsan szárad, de azért várj vele 4-5 percet!
2016. dec. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!