Kábelnet, és kábeltv-ről érdemes váltani Digi Tv-re?
A tányéros vagy a kábeles Digi Tv-re gondolsz (Miskolcon pl. van kábeltévés szolgáltatása is a Diginek).
Nagyiéknak tányéros Digi tévéjük volt, de csak egyetlen műholdvevőt adtak nekik hozzá, a másik tévéhez pedig egy pici szerkentyűvel kötötték hozzá ezt a set-top boxot. Nem volt benne sok köszönet, mert állandóan vacakolt a lenti tévén az adás. És ha jól emlékszem, egy előfizetéssel csak két tévén lehet fogni a tányéros Digi adását, ha harmadikon is nézni szeretnéd, akkor duplán kell fizetned az előfizetési díjat.
Esküszöm, hogy nem vagyok a T-csoport munkatársa, de ha van T-Home-os interneted és vezetékes telefonod otthon, havi 1990-ért kapsz tányéros tévét 50 csatornával. Nekünk ez van és szuper a minősége. Ezt három tévén lehet nézni, de a második és a harmadik elektropásztorhoz az egyes set-top boxok 490 Ft-ba kerülnek havonta. És még a T-Home-ot ajánlanám azért is, mert jóval szélesebb a csatornaválaszték, külön díjért választhatsz különböző plusz csomagokat (prémium dokumentum-, sport-, film-, zene-, gyerektévéadó-csomagokat). Ha bírod anyagilag, vagy 80 magyar nyelvű adót nézhetsz rajta összesen, négy csatornát akár HD-minőségben is.
És még arról nem is beszéltem, hogy a T-Home set-top boxai jóval okosabbak, mint a Digi tévéjé, van rajtuk például részletes műsorinformáció.
Szia!
Ugyan nem Ózd és környéke, hanem Bp. 18. ker, de leírom a tapasztalatom.
Mi úgy értesültünk róla, hogy már nálunk is jelen van már a kábeles DIGI, hogy a kapuhoz kifüggesztettek egy szórólapot. Rajta volt egy telefonszám, amit felhívtam egyik hét kedd délután. Szerdán jött a nő, megkötöttük a szerződést, rá következő hét pénteken jött a fickó és bekötötte. Ugyan a fickó elfelejtette felíratni velem a belépési nevemet és a jelszavamat, de kb. 2 perc alatt simán elintéztem. Mi csak egy helyre kértünk, de a kábellel 4 helyen lehet a lakásban fogni.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve, kár, hogy nem lehetett előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!