Olvasás digitális képkerettel?
Figyelt kérdés
E-bookokat szeretnék olvasni, de nem nagyon akarok költeni a méregdrága cuccokra. Egy digitális képkeretre gondoltam, de azzal meg nem tudom, hogy megoldható-e az olvasás. Nemigen kezeli a pdf és txt formátumokat. Valami megoldás? :)2011. márc. 13. 00:03
1/4 anonim válasza:
e-book olvasó ... sokkal szemkímélőbb, mint egy monitor vagy egy digitális képkeret...és még a digitális képkeretnél is könnyebb ;)
2/4 anonim válasza:
Nem csak a formátumok miatt nem ajánlott, a felbontása se túl jó, fotókhoz és nem szöveghez tervezték.
Az ebookolvasók egyre olcsóbbak.
Nekem nagykijelzős okostelefonom van, utazás közben azon szoktam olvasni.
3/4 anonim válasza:
Minden megoldható - ha JPG formátumba mentesz el (vagy pld scannelsz) oldalanként egy könyvet, akkor az bármelyik digi képnézegetővel olvasható
4/4 anonim válasza:
06:48 próbáltál már scannelt könyvoldal JPG-ket elolvasni, akkora felbontásban, amekkora egy digitális képkereté?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!