Meddíg bírják a digitális kamerák akksijai, miniDV és HDD típusok esetén?
Figyelt kérdés
Melyik márkák akksijai kifejezetten jók, és melyek bírják csak kevés ideig? Mi számít soknak és mi kevésnek? Mennyibe kerül pót akksikat venni? Milyen a STAMINA akksi, és eredetileg jár e a vásárolt termékhez, vagy opcionálisan feláras?2009. febr. 19. 20:01
1/2 anonim válasza:
Nekem Canon MiniDV kamerám van, ahhoz vettem 5000 Ft-ért nagykapacitású, utángyártott akksit. Ez három órán keresztül bírja, a kis vékony szarral amit adtak hozzá, csak olyan másfelet. Más márkákkal nincs tapasztalatom, gondolom hasonló értékek vannak, inkább az akksi kapacitásától függ (xxxx mAH, milliamperóra a mértékegysége, ha megnézed általában minden kamerához lehet többfélét is kapni - értelemszerűen amelyik több mAH az tovább bírja, cserébe drágább)
2/2 anonim válasza:
Amit adnak a gépekhez kb 1 órát bír. A Sony nem nagyon szereti az utángyártott akksikat, az eredeti pedig attól függ milyen kapacitásút szeretnél, elég drágácska. Ami kb 3 órás az 20 ezer kb, ami 6 órás az 25, ami pedig 14 órás az 40 körül van, ahogy nézegettem. Persze + - pár ezer ft lehet bolt és bolt között. A többi masina általában elfogadja az utángyártottat, az valamivel kevesebbe kerül. 8-10 ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!