A Húsvéti pénzemből megérne venni egy XBOX-ot ha van 1 gépem?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 20:58
1/11 anonim válasza:
Ez most komolyan kérdezted? húsvéti pénz úr isten... majd ha a saját kereseted költöd akkor aggódj, hogy megéri-e. Ha nem jön be mit veszítesz? semmit
2/11 A kérdező kommentje:
nekem még nincs fizetésem
meg még a szülinapi , névnapi pénzem is belemegy meg az öcsémé is
2011. márc. 6. 21:17
3/11 anonim válasza:
inkább PS3mat azt tudod használni másolt lemezek nélkül ingyen, mert gondolom majd eredeti játékokra sem fussa
4/11 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy szeritnem a PS3 szar mert ha jó lenne azt kérném
2011. márc. 6. 21:30
5/11 anonim válasza:
nekem van mindkettő és egyik sem szar, a PS3 azért picivel jobb mert ingyen játszhatsz neten
6/11 A kérdező kommentje:
és sima 360-ad van ?
2011. márc. 6. 21:35
8/11 anonim válasza:
nekem van slim 360 250gb meg slim ps3 320gb. (én a boxot live-ra használom a ps-t meg letöltött játékokra)
ps3-on nem kell dvdre írni a játékokat hanem a belső/külső hdd-röl olvassa!
ps-en nem kell fizetni a live-ért,de xbox on jobb!
ps-en nem kell mindent külön megvenni +pénzért(joyba akku,hdmi kábel,joy akku töltö kábel)
ps-en ha software-t törsz akkor is tudsz multizni(letöltött játékkal is fel tudsz menni live-ra és tutsz multizni)
ha van sokk pénzed akkor xbox 360(de ebből csak slimet szabad venni) ha nem sokk akkor ps3(ebből is csak slimet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!