Van egy Pc-ém de szeretnék egy Xboxot megérné a pénzt?
Figyelt kérdés
Pc-ém : 2GB ram (erre sokat költöttem),
winchester: 250GB,
processzor: 1,5Ghz,
nVIDIA nForce4 (CK8-04)
a ramra 8000 Ft-ot ,költöttem
De már vagyok egy kis ujdonságra egy XBOXra
2011. márc. 5. 21:51
2/4 anonim 

válasza:

Jó hogy megéri, azt nem kell fejleszteni mint a Pc-t, viszont ha multizni akarsz vele akkor van 2 hátránya! Ugye az eredeti játék ára ami drága ha újat veszel és elég friss a piacon,persze használt játékot jó áron megszerezhetsz, a másik hogy Xbox live kell fizetned!
Ha nem vagy warezos akkor inkább PS3 vegyél arra nem kell live fizetned hogy mutlizhas csak eredeti játékot kell megvenned!
3/4 anonim 

válasza:

megéri, a pc-d nem is visz új játékokat nagyon. de számolj egy 40000Ft-al jóesetben, 60000Fttal rosszesetbe. és inkább használtan vegyél, mert az új slimet nem lehet flashelni csak drágán:D
4/4 anonim 

válasza:

slimet vegyel (xbox) már az usában van olcsó flash 1 vagy 2 hónap mulva lesz m ó-n is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!