Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet tudtok...

Milyen fényképezőgépet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

A kívánságlistámon:

- HD video, jó zoomal és hangfelvétellel

- Jó minőségű képek közel és távol egyaránt

Az Ára maximum 100ezer forint lehet!

Eddig a Sony Cybershot T9-es modelljét néztem. Tapasztalatok?

2011. márc. 5. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nikon Coolpix L110, azt vettem volna én is, csak nincs rajta manuális mód, csak auto. Ha téged ez nem zavar, akkor az nagyon jó f.gép. Canon SX200 IS, vagy SX210 IS, ezek is jó gépek. De ha maximum 100 eFt, akkor lehet venni bridge gépeket is, pl a Nikon Coolpix P100
2011. márc. 5. 08:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értékes válaszod!

Sonykról úgy általánosságban nincs véleményed? Mennyire fotózós márka?

2011. márc. 5. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Soha nem vennék 30 ezer felett olyan gépet, ami nincsenek manuális beállítások.

Márka fontos, de nagy a mezőny: Canon, Nikon, Fuji, Panasonic mind jó. A Sonyt nem ismerem.

2011. márc. 5. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Jók a Sony-k is. Van egy Cyber-Shot W100-asunk, teljesen rendben van, mind képminőségben, és üzemmódokban.
2011. márc. 5. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetesen én sem vennék olyat. Így SX200 IS lett. Abban mondjuk nincs optikai zoom videó közben. De attól nagyon jó
2011. márc. 6. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Kaptam egy listát, amiből válogathatok! Ezekre a gépekre van kedvezményem!

Canon ixus 210

Panasonic tz 8 EG-s

Panasonic dmc G10

Canon powershot s95

Panasonic FZ45

Fuji Finepix HS-10

Nikon Coolpix L120

Panasonic TZ10

Sony HX 5 VB

Canon powershot sx210

Nikon S8000

Casio EX FH 100 SR

Közös gép lesz az Asszonnyal, így a legkisebb-okosabb elvvel kell nézni a dolgot! :)

Köszönöm az eddigi reakciókat!

2011. márc. 7. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nikon Coolpix L120 jó kis gép, csak nem tudom, hogy mennyire fontos nektek a manuális üzemmód. Canon PowerShot SX210 IS-t is ajánlom, nagyon jó gép. Egyébként itt: dpreview.com össze tudod őket hasonlítani, és így könnyen tudod nézni a fontosabb szempontokat
2011. márc. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!