Hogy tudok az iPodon/iPhone-on a zenékhez képet rakni?
Figyelt kérdés
Úgy hogy ugye a Clower Flow-nál mutassa az albumnak a képét és ne csak azt a kottát vagy miaz.2011. márc. 4. 15:46
1/4 anonim válasza:
háát figyu nekem walkman-om van de ugyanaz a modszer
pc-n winampon futtatod a zenét és a winamp ahol kiírja az előadót és a címet abba duplán kattintasz és akkor megjelenik 1 ablak ahol a műfajt, címet, előadót, évet és mindent meg tudsz változtatni és ebben tudod hozzárendelni a képet
2/4 anonim válasza:
Engem mondjuk ez nem zavar de mintha a multkor lattam volna a gepemen hogy az itunes irta hogy utanakeressen a szamoknak hogy melyik mikor jelent meg milyen albumon.
Mert sztem mik rendesen be vannak irva eloado es szam cime azokT meg is talalja, de az ilyen elirt letoltotteteket nem latja automatikusan...
3/4 A kérdező kommentje:
2.Köszi
első: de ezt nem lehet egyszerűbben megoldani?? mert nekem kb 350 zenéhez kellene hozzárendelni , az meg nagyon sok idő :S
2011. márc. 4. 16:24
4/4 Panda Péter válasza:
az mp3 formátumban van egy amolyan fejléc (ID3 tag-nek hívják), ezeket tudod szerkeszteni pl az MP3tag nevű progival, bár, hogy az itunes-ban is lesznek-e változások azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!