Hogyan kell csatlakoztatni az X360-ot a géphez?
Figyelt kérdés
Így értem : Milyen kábelek kellenek hozzá[csat csatlakozók]? Ilyen monitorom van : Samsung SyncMaster 2243[1900:1080] a felbontása. NEM AKAROK LIVEOLNI STB... OK amiatt ide akarom hozni a TV-ről : Kicsi a TV-nk,homályosan látom a sötét helyeket,(tom hogy ez buta kifejezés :) ) kicsit duci[nagy a hátulja] stb ... Köszönöm előre is aki letudná nekem írni!(Ilyen megjegyzéseket nem kérek : Vegyél egy TV-t a monitorod helyére,keresd neten stb.) neten sokat kerestem és nem találtam, olyat ahol le lenne írva! Köszi előre is mégegyszer2011. márc. 3. 19:20
1/8 anonim válasza:
Szia!
Xbox 360 monitorkábel (ez a neve), vagy hdmi kábel.
Üdv!
2/8 A kérdező kommentje:
A monitoromban NINCS HDMI![ezt kifelejtettem] HDMI-VDI kábelt néztem elöbb.. De azt mondják fehér végűnek kell lennie, és ami megy be nekem most VDI az kék ...[és mások szerint akik értenek ehhez azt mondják nem jó a kék]... Xbox360 monitor kábel? Egyik része megy a gépbe a VDI a másik kettő az hova? mert azt a 2 kábelt boxba nem lehet bedugni...
2011. márc. 3. 20:16
3/8 A kérdező kommentje:
LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK
2011. márc. 3. 20:48
4/8 anonim válasza:
Szia!
No figyelj egy kicsit, kevered itt a dolgokat.
Nem VDI hanem DVI kábel...
Először is meg kéne nézi, hogy hány csatlakozó van a monitorod hátulján? 1 vagy 2?
A széles monitor csatlakozó az DVI, a kicsi16 tűs az RGB (kék)!
Nekem itthon egy smasung 931bf monitorom van, a DVI csatlakozóra van kötve a pc, az RGB-re a box.
Az xbox monitorkábel egyik vége megy a boxba, a másik vége RGB végződésű, és az megy a monitorba.
Egyenlőre ennyi, ha van még kérdésed írj nyugodtan!
5/8 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyet kapni? Xbox monitor kábelt ? Pesten belül , nem rendelve. Értem nagyjából ! És azt még letudod írni, hogy akkor milyen kábelekre van szükségem ? : Xbox monitor kábel, DVI csatlakoztato, RBG kábel? Várom válaszod.
2011. márc. 3. 21:31
6/8 anonim válasza:
szia!
Én vagyok az első kettő hozzászóló.
Neked kell pontosan egy Xbox 360 monitorkábel, minek az egyik vége RGB a másik meg megy a boxba.
Pesten sok helyen lehet kapni: Cora, media markt, 576, pl.
Üdv!
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Örök hála :)
2011. márc. 5. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!