Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem szól a Hi-Fi egyik...

Miért nem szól a Hi-Fi egyik hangfala? Lehet javíttatni?

Figyelt kérdés

Rendesen csatlakozik, de olykor az egyik csatlakozója befuccsol. Arra gondoltam, érintkezési hiba, ezért vettem kontakt tisztító spray-t, és azzal befújtam a "jack-csatlakozót" (hát, számítógépnél ez a neve...). Amikor elkezdte ezt csinálni, még hatott, de tegnap sem szólt az egyik, így megint befújtam. Egy ideig jó volt, de ma megint nem szól. Egyre rövidebb ideig hat a tisztító.

Még garanciában asszem benne vagyok, ha elviszem szervizbe, meg tudják csinálni?

2011. márc. 2. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha garanciás akkor élj vele.
2011. márc. 2. 19:20
 2/5 anonim válasza:

Peti

Ha a garanciát nem tudod használni próbáld meg mp3-4 ről ,hogy hogy szól és ha jó akkor a gépben lévő hangkártya hibás de ha nem valószínű a jack csatlakozó. Ha az ki tudod cserélni csak 1 próbára akkor meg tudod nézni hogy az e a hibás és vehetsz 1 újat vagy ha van ismerősöd aki ért ehhez forrasz neked a végére 1 másik jack csatlakozót.

Remélem érthetően tudtam megfogalmazni:D

2011. márc. 2. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Érthető volt, köszönöm, Peti. :)

Tényleg vehetek bele új jack-et? És hol? Bármely elektronikai boltban? Odaállítok a Hi-Fi-vel, hogy kell bele ez? Nem fognak elmeosztályról szabadultnak nézni?

2011. márc. 2. 23:35
 4/5 A kérdező kommentje:

De ha ez nem jön be, akkor élek a garanciával.

Amúgy most szól. Majd akkor nézem meg mp3-mal, ha nem szól. Még egyszer köszi. :)

2011. márc. 2. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Mp3-mal nemtom megnézni, mert nem olyan a csatlakozója.

Rájöttem, hogy csak CD lejátszásnál csinálja ezt, amint rádióra váltok, működik mindkét hangfal. Átkapcsolok CD-re, az egyik nem szól... Most ez mi?

2011. márc. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!