Miért szarozzák le az xboxosok a ps3-at?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem valaki hogy a sony minőségtalen sz*r. Ki mit szól ehhez? Egyre többen szarozzák le.2011. márc. 2. 16:35
1/8 anonim válasza:
mert gyökerek...a ps3 sokkal megbízhatóbb, nem véletlenül van napi 200 olyan kérdés, hogy mi a baja az xbox 360-omnak? ratyi Microsoft termék... a ps3 minden szempontból jobb hardveresen, blu ray stb...
2/8 anonim válasza:
Ez fordítva is így van.Hogy miért is?Hisz mindenkinek megvan a maga kedvence, az xBox tulajok szerint értelemszerűen az xBox jobb minden téren, de ez fordítva szintén ugyan ez a helyzet: a PS3 tulajok szerint a PS3 a legjobb, és az xBox számukra mehet a sunyiba.Értelmetlen szerintem az ilyenen veszekedni, hogy most ez vagy amaz konzol a jobb, mert mind a kettőnek nagyon jó játékai vannak, és szinte csak az Online lehetőségekbe különbözik a kettő.(Ha valaki azt mondja, hogy most az xBox vagy a PS3 grafikája a jobb, azt lecsapom).Én Nintendo konzolokért vagyok oda, természetesen gyűjtője is vagyok az összes konzoljának(NES, SNES, GameBoy, GameBoy Color, Nintendo DS család, Nintendo Wii, Nintendo GameCube <- ez mind megvan nekem) de mégse sz*rozom le a többi PS3 illetve xBox konzolt, mert elismerem, hogy tényleg fantasztikusak!Így kéne gondolkodni, és nem csak a rosszat látni egy olyan tárgyba(jelen esetbe egy konzol) amellyel nem szimpatizálunk, vagy esetleg annak egyik "ellenfele" van meg.
3/8 anonim válasza:
Nekem Xboxom van, de nem szarozom le a Ps3at, attól még, hogy nekem az x jön be jobban, a másik is egy nagyon jó konzol
4/8 anonim válasza:
majdnem minden pses szarozza a boxot, de azt egyik se látja be, hogy xboxon jobbak a multiplatform játékok grafja, szinte mindegyiknek, és azazér elég sok játék :) meg bluray.. ugyanez a helyzet vele, csak az exkluzívokat készitik olyan méretűre ami kihasználja a bluray-t, és igen, ps3am is volt már.
5/8 anonim válasza:
szerintem mert nem ismerik, vagy csak keveset próbálták. szerintem xboxnak kényelmesebb, jobb a vezérlője meg flashelhető... ezért tetszik jobban. meg én xboxra tenném voksomat grafban, de nem teszem mert lecsapsz:D
6/8 anonim válasza:
Tehetsz pontot a grafikára, azért nem csaplak le, csak akkor ha rögtön tényként mondod ki, hogy most "na most a xBox-nak van a jobb grafikája", de Te csak pontot raksz.Azt lehet:D
7/8 Csicsek Zoltán válasza:
lehet hogy a mukltiplatform játékok szebbek az xbox-on de a ps3 nem arról híres hogy jó a god of war killzone uncharted littlebigplanet?
8/8 anonim válasza:
Én Xbox-os vagyok, de egyáltalán nem szarozom le a PS3-at, sőt sokkal jobb gépnek tartom. Az egy médiaközpontként is üzemel. Hogy miért nem azt vettem? Mert drága, és nem lehet flashelni (és azért elég drágák a játékok egy átlagember számára).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!