Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért villódzik az új Lcd...

Miért villódzik az új Lcd monitorom?

Figyelt kérdés

Hello!

Azzal a probmlémával fordulok hozzátok ,hogy most vettem új Lcd monitort (LG W2240) és ha kcsit sötétebb képet mutat, akkor feltűnnek rajta vízszintesen futó vonalak (kb. villódzás). Van vkinek ötlete, hogy ez mitől lehet? Vayg szerviz lesz belőle?

2011. márc. 1. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a monitor felbontását optimalizálni, a gép teljesitményének megfelelően beállitani, de, hogy őszinte legyek nekem nagyon alapból hibás panel gyanú érzetem van, ami nem meglepő, sőt mindennapos az LG TV-knél, monitoroknál.
2011. márc. 1. 18:39
 2/3 cipi8 ***** válasza:

Ahogy bedugtad és bekapcsoltad már csinálta is a hülyeséget?

Próbáld meg mozgatni a VGA ill. DVI kábelt ha szerencséd van akkor csak ez rossz, ezt kitudod cserélni. Vagy próbálj a felbontáson változtatni. Ha a probléma továbbra is fent áll akkor garanciális javítással illetve cserével érdeklődj a garancia jegyen feltüntetett szervizek valamelyikében.

2011. márc. 1. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..hát egyik módszerrel sem szűnt meg a baj..szal sztem szerviz lesz:/
2011. márc. 2. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!