Milyen aktív studio monitor hangfalat érdemes venni 110ezer/pár kategóriában?
Aktív studio monitor vásárlását tervezem otthoni studio fejlesztéséhez. Van pár modell, amik között nem tudok dönteni. Persze mindenképp nagy utazgatás/hallgatás lesz a konkrét vásárlás előtt, de azért mégis, csak úgy a viszonyítás miatt érdekelne a véleményetek. Szóval amik szóba jöhetnek (az áruk miatt):
Mackie MR5
Behringer B2031A
KRK Rokit RP6
A Mackie-ről rengeteg jót hallottam, a Behringertől óvva int mindenki, pedig ennek a legnagyobb a mélyközép sugárzója, nekem meg fontos lenne, hogy legyen mély, mert mélynyomóra most nem tudok költeni. A többi modellnél a membrán átmérője (és persze a ládák mérete is) azért jelentős fizikai korlátokat szab a mély frekvenciák megfelelő leadásának. A KRK gyanúsan túl van hype-olva nekem...szóval nem tudom. Szerintetek? Esetleg más versenyző a 110ezer/pár kategóriában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!