Megéri? (iPod touch)
Figyelt kérdés
Megéri venni egy 3 vagy 4G-s ipod touchot?
Mert tesómnak lenne egy 1. generációsa, és 20ért ide adná..
3G meg használtan 30-40 ezer, 4G meg vagy 50.
Melyiket érné meg legjobban?
Ugyanolyan programok vannak az 1G-re, meg mennek is ugyanazok, mint pl. a 4G-n?
2011. febr. 26. 15:59
1/8 Panda Péter 

válasza:

mivel az 1G hardvere nyilván jóval gyengébb, nem biztos hogy ugyanabban az élményben lesz részed. ha multimédiás célokra kell, akkor végülis megérheti az extra összeget az újabb, ha viszont kizárólag zenehallgatás a cél, akkor ne ipodot vegyél mert zenei téren vannak sokkal jobb lejátszók is.
2/8 Csicsek Zoltán 

válasza:

NE VEDD MEG AZ 1-EST!!!!
3/8 A kérdező kommentje:
ok.
2011. febr. 26. 19:14
4/8 anonim 

válasza:

nehogy megvedd, én is 24-ért vettem 1g-t használtan, de megbántam. Soroljuk csak:
Nincs:
bluetooth
gps
hangszóró
fényképező
és még csomó dolog, de szerintem érted.
Van:
Jobb Wifi
meg talán vékonyabb de NEM ÉRI MEG!
3g és 4g között sok különbség nincs, vegyél 3g-t. (mostmirejó egy fényképező meg egy facetime app?) élmény meg ugyanaz na
5/8 anonim 

válasza:

Uccsó, azert a retina kijelzo... En ezt 3enrol irom es kva jooo
6/8 anonim válasza:
1g nagyon lassú, 3g-m nekem is van és nagyon szeretem. a 4g ugyanaz csak gyorsabb van fényképezője és szebb a kijelzője:) ha érdekel a 3asom írj. (gari, karcmentes)
7/8 A kérdező kommentje:
érdekelne. :)
mennyiért?
kép róla?
garancia meddig van?
személyes átvétel hol lenne jó? :D
2011. márc. 10. 16:23
8/8 anonim válasza:
engem is érdekelne mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!